Forretter
A | Rejecocktail, serveres med lune flutes og smør | Kr. 55,- |
B | Stjerneskud, dampet og stegt rødspættefilet med rejer, laks og kaviar | Kr. 65,- |
C | Dampet rødspætterulle med laks og broccoli, serveres med lune flutes og smør | Kr. 75,- |
D | Fisketallerken med 2 slags fisk, skaldyr, serveres med safransauce samt flutes og smør | Kr. 80,- |
E | Thaiinspireret luksus tartelet, serveres med rejer og bambusskud, tilsmagt med karry | Kr. 55,- |
Stegeretter
F | Klassisk flæskesteg, serveres med rødkål, brunede kartofler, franske kartofler, hvide kartofler, surt og sødt | Kr. 115,- |
G | Svinekam stegt som vildt, serveres med waldorfsalat eller druekompot, brunede kartofler, hvide kartofler, surt og sødt | Kr. 145,- |
H | Sennepsglaseret skinke, serveres med ostegratinerede flødekartofler, mixet salat, dressinger, flutes og smør (serveres på buffet) | Kr. 135,- |
I | Hel rosa stegt provencekrydret kalvefilet, serveres med små stegte kartofler, ristede markchampignons, frisk broccoli, halve bagt løg og kalvesky sauce | Kr. 173,- |
J | Helstegt lammekølle, krydret med hvidløg, serveres med kartofler efter eget ønske, salatbord m. 2 x dressinger, flutes og smør (serveres på buffet) | Kr. 150,- |
K | Citron- ingefærmarineret kalkunbryst, serveres med 2 slags kartofler og thaiinspirerede wokgrøntsager | Kr. 145,- |
L | Glaseret skinke og helstegt oksetyndsteg, serveres med 2 slags kartofler, stort salatbord, varianter af dressinger, flutes og smør (anrettes på buffet) | Kr. 173,- |
Desserter
M | Hjemmelavet islagkage, pyntet m. flødeskum og bær | Kr. 85,- |
N | Hjemmelavet Daim islagkage, pyntet m. flødeskum og bær | Kr. 70,- |
O | Is anrettet med overvældende frisk frugt og hakket chokolade | Kr. 65,- |
P | Desserttallerken, anrettet med chokoladekage, vaniljeis og hindbærsorbet | Kr. 70,- |
Q | Citronfromage, pyntet med flødeskum | Kr. 55,- |
R | Nøddekurv, anrettet med vaniljeis, frugtsorbet og friske frugter | Kr. 70,- |
Natmad
S | Pålægssnitter på rugbrød, pr. stk. | Kr. 22,- |
T | Hotdogs med klassisk tilbehør (anrettes på buffet) | Kr. 55,- |
U | Klar suppe med kød- og melboller, hertil lunt brød | Kr. 60,- |
V | Flødelegeret aspargessuppe med kødboller, serveres med lunt brød | Kr. 60,- |
W | Karrysuppe med rejer, asparges, hertil lunt brød | Kr. 60,- |
X | Pålægsfade, 4 varianter med diverse salater og grønt, groft brød og smør | Kr. 75,- |
Z | Luksus sandwich i brød efter eget valg | Kr. 45,- |