Sport og Fitness Skagen

 

Velkommen til Sport og Fitness Skagen

Sport og Fitness Skagen er dit valg, hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt et hyggeligt og afslappet center, hvor der er plads til alle. Vores veluddannede instruktører står klar til og hjælpe dig. Vi stræber efter og yde den bedste service, og rådgivning – samt en god stemning.

 

Er du ny hos os?

Som nyt medlem for du lagt et personligt træningsprogram, som er afstemt efter dine ønsker og behov. Vi tager i den forbindelse højde for evt. skader og svagheder. Programmet følges løbende op efter behov – første gang efter 4 til 5 uger. Vores instruktører har en faglig baggrund som fitnessinstruktør, rehabiliteringsinstruktør og/eller fysioterapeut. Du kan købe dit medlemskab i centeret eller via vores hjemmeside www.skagen.sportogfitness.dk

 

Sundhedsprofil via en fedt-, væske og muskelmåling

Som medlem af Sport og Fitness – Dit Center Skagen kan du løbende få målt din fedt,-, væske og muskelmasse uden ekstra beregning! Målingerne giver dig en præcis status, mht. hvor effektiv din træning er og hvordan din krop udvikler sig.

 

Samarbejdsaftaler med svømmehal, foreninger og firmaer i Skagen

Sport og Fitness – Dit Center Skagen har et tæt samarbejde med svømmehallen i Skagen Kultur- og Fritidscenter, hvilket giver dig mulighed for at tilkøbe svømning som en del af dit fitness medlemskab. Sport og Fitness - Dit Center Skagen har flere forenings- og firmaaftaler tilknyttet centeret, som kan give dig rabat på fitness medlemskabet. Kontakt centeret for at hører mere, eller kig på vores hjemmeside www.skagen.sportogfitness.dk -> samarbejdsaftaler. 

 

Ferie og fitness i Skagen

Ønsker du en aktiv ferie i Skagen? Så har du mulighed for fri adgang til fitness og svømning med Sport og Fitness Skagens feriefitness billetter. Billetterne giver fri adgang til fitness og centerets holdtilbud, samt svømning i svømmehallens offentlige åbningstider. Billetterne kan købes online via vores hjemmeside eller i centerets reception. Køber du billetterne online, bedes du afhente dem i centerets bemandede åbningstider.

Cafe og hygge

Vi vægter det sociale aspekt højt – både før, under og efter træningen. Derfor kan det ofte være tiltrængt med en god kop kaffe eller te, samt en sludder med enten personalet eller træningsmakkeren. Vi har etableret et cafeområde i centeret, hvor det sociale kan dyrkes i fulde drag – kaffe og te er gratis. 

Lyder vi som et fitnesscenter for dig, så kig gerne op til os, eller læs mere på vores hjemmeside www.skagen.sportogfitness.dk
Vi glæder os til at se dig.
 

 

 

Facebook

Hjemmeside

Konferencer, foredrag m.m.
Skagen Kultur- og Fritidscenter råder over flere hyggelige mødelokaler og haller

Læs mere her